Sunday, 8 January 2012





Syarat-syarat
1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh. 
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)
Hadiah



Okeyy , sekarang saye masuk satu GA by Cik Nemo
saye nak sangat menang sebab prize die awesome gile ~

Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012

anda di tag

aliyah

dila

No comments:

Post a Comment