Friday, 20 January 2012

Second GA by Miraa Hussin





Nampak kan banner tu , sekarang saya nak masuk satu contest by Cik Miraa Hussin
Korang nak JOIN ? Klik banner tu
Cuba korang tengok banner die tu , macam orang ARAB (:
Kalu korang tak join memang rugi ler




Syarat-syaratnya
Wajib untuk anda :
 Like photo ini dan ini
 Like Fanpage Miraa Hussin
 Follow blog Miraa Hussin
 Copy banner tersebut dan paste ke entry anda yg bertajuk "Miraa Hussin's GA"
 Tinggalkan link penyertaan di dalam entry ini *long URL ye
Sunat untuk anda :
 Tag at least dua rakan anda
 Tempek banner tersebut di tepi blog lalu linkin ke entry ini





Give away ini akan bermula pada 15 Januari sehinggalah 28 Februari 2012 . 
GA ini juga akan terbatal sekiranya penyertaan tidak melebihi 50 orang kerana hadiah yg akan ditawarkan 30 hadiah .
Random org akan digunakan bagi menentukan pemenang bagi mengelakkan belas kasihan .
korang nak tahu ? klik situ-situ => hadiah tu ?

Anda Orang Betuah


No comments:

Post a Comment