Friday, 18 November 2011

Cuti Sekolah TIDAAAK !



apa ! nak dekat cuti sekolah ?!
ye lah !
mmg boring lah kalau cuti sekolah .
tapi kalau ponteng sekolah best pulak . :p
tahun depan dah lah nak kene jawab UPSR !
perggh ! kene study banyak banyak !
memang ramai lah orang menangis , sebab TERPAKSA TINGGALKAN BOYFRIEND .
ade jugak nangis sebab kene tinggalkan kengkawan sebab kawan nak PINDAH dah !
aku pon same kene tinggalkan kelas 5 Abu-BAKAR kot 
dekat dalam bas kitorang muler lah ape lagi SNAP gambar
nak tengok gambar kitorang kat dalam bas 
jom layan ;D
ecah



 nana


 anim
 kami
 kami
dp,anim&aku
eqa


tu je lah gambar yang kite snap kat dalam bas :)
selamat bercuti :)

No comments:

Post a Comment